Hildo Krop Tour door Amsterdam-Zuid

De Hildo Krop tour leert u alles over de gevelbeelden in Amsterdam Zuid. Stadsbeeldhouwer Hildo Krop staat centraal, maar ook zijn tijdgenoten komen uitgebreid aan de orde in deze anderhalf uur durende wandeling door de stad.

Ontdek dit najaar de verborgen kunstwerken van Hildo Krop en tijdgenoten tijdens bijzondere gevelbeelden tours door Amsterdam Zuid. Hildo Krop eist duidelijk de hoofdrol op, maar ook zijn tijdgenoten hebben prachtige opdrachten uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers. Laat u rondleiden door een van onze enthousiaste kunsthistorische rondleiders. Zij nemen u mee door Plan Zuid van Berlage langs gebouwen, plantsoenen, pleinen en bruggen. Laat u verrassen door de verhalen achter de beelden in Amsterdam Zuid. Een tour die u niet wilt missen! Boek nu uw tour en wandel op zaterdagen en zondagen om 13.00 uur mee met deze rondleiding.

Stadsbeeldhouwer Hildo Krop aan het werk. Via ArtZuid.

Praktisch

Vertrekpunt: Apollo House, Apollolaan 15 (kruising Stadionweg) Amsterdam
Vertrektijd: 13.00 uur (verzamelen 12.45 uur)
Duur: 1,5 uur, gegeven door een professionele kunsthistorische rondleider
Taal: Nederlands

Kosten: €18 per persoon

Groepen van 15 deelnemers.

Data:

  • Zaterdag 26 september
  • Zondag 27 september
  • Zaterdag 3 oktober
  • Zondag  4 oktober
  • zaterdag 10 oktober
  • zondag 11 oktober

Boek de Hildo Krop tour via de website van ArtZuid. Groepen van max. 10 deelnemers zijn toegestaan. Vergeet uw boekingsbewijs niet mee te nemen!

Voor meer informatie, neem contact op met communicatie@artzuid.nl.