Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Oneindig Noord-Holland in 2022

Ook dit jaar verbeelden wij ons jaarverslag in een kleurrijke illustratie. Een mooie traditie die we een aantal jaren geleden zijn begonnen en die we graag voortzetten, net als het schrijven van boeiende verhalen over de geschiedenis van Noord-Holland. We zijn daarom ook super trots dat we afgelopen jaar ruim 430.000 bezoekers op de website hebben gehad! Lees hier ons jaarverslag van 2022.

2022 in cijfers

In totaal bezochten 431.169 unieke bezoekers in 2022 het verhalenplatform Oneindig Noord-Holland. Een flinke toename van wel 71.419 bezoekers ten opzichte van 2021.

In het afgelopen jaar zijn er 100 nieuwe verhalen geschreven, 369 nieuwsberichten verschenen, 185 video’s toegevoegd en 450 activiteiten geplaatst. De tien best gelezen verhalen van 2022 vind je hier.

Detail illustratie: Judith van Amelsvoort, Redactie Oneindig Noord-Holland

Oneindig Noord-Holland is al enkele jaren een bekende op social media platforms Instagram (1.224 volgers), Facebook (6.503 volgers) en Twitter (3.673 volgers). Sinds augustus 2021 zijn we ook te vinden op Pinterest (18 volgers).

Detail illustratie: Judith van Amelsvoort, Redactie Oneindig Noord-Holland

Onze wekelijkse nieuwsbrief had afgelopen jaar 1572 abonnees. Een forse stijging van wel 504 abonnees in vergelijking met 2021. Daarnaast verschijnt er speciaal voor historische verenigingen, elk kwartaal een extra nieuwsbrief. In 2022 ontvingen 259 abonnees deze nieuwsbrief. Bovendien is er sinds kort een nieuwe themapagina gewijd aan de verhalen over historische verenigingen.

Detail illustratie: Judith van Amelsvoort, Redactie Oneindig Noord-Holland

Dit jaar trok de redactie van Oneindig Noord-Holland de provincie in. We bezochten Castricum, Hoogwoud en Haarlem om alle Noord-Hollanders te laten kennismaken met de geschiedenis van hun provincie. Bekijk hier de aftermovie van de tour en beleef onze avonturen mee!

Illustratie: Judith van Amelsvoort, Redactie Oneindig Noord-Holland. Klik om te vergroten!

Als redactie zijn we trots op de groeiende bezoekerscijfers en de mooie nieuwe verhalen. Dit lukt niet zonder onze (gast-)schrijvers en partners die met hun verhalen bijdragen aan de verhalendatabase van de website. Ook danken we onze lezers voor de leuke reacties op onze social media en interessante berichten die we van hen in onze mailbox ontvangen. Samen zorgen we ervoor dat de verhalen van Noord-Holland levend en actueel blijven.

Tekst: Redactie Oneindig Noord-Holland.

Publicatiedatum: 07/01/2023

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.