Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Stem voor de Arie Keppler Publieksprijs 2020

De Arie Keppler Prijs is dé Noord-Hollandse prijs voor gerealiseerde projecten en beleidsplannen op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschap en erfgoed. Naast vier juryprijzen wordt er ook dit jaar weer een publieksprijs uitgereikt. Iedereen mag tot uiterlijk 11 oktober op zijn of haar favoriete project stemmen. De publiekswinnaar zal samen met de andere vier winnaars bekend worden gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking.

Waardevolle aanwinst voor Noord-Holland

De Arie Keppler Prijs, georganiseerd door Stichting MOOI Noord-Holland, zet inspirerende projecten in de Noord-Hollandse leefomgeving van de afgelopen twee jaar in de schijnwerpers. Dat levert een staalkaart op van de actuele bouw- en beleidsontwikkelingen in de provincie.
Elke editie selecteert een vakjury 12 genomineerden, waaruit vier winnaars worden gekozen. Maar wat vindt het publiek eigenlijk een waardevolle aanwinst voor Noord-Holland?

Publieksprijs

Een prettige leefomgeving ontstaat meestal in een goed samenspel van professionals, betrokken, bewoners, ondernemers en gebruikers. De jury hecht daarom grote waarde aan de mening van het publiek. In de aanloop naar de spannende bekendmaking van de jury- genomineerden kan daarom nu ook door iedereen worden gestemd op zijn of haar favoriete project. Het project met de meeste stemmen zal tijdens de prijsuitreiking worden uitgeroepen tot de Arie Keppler Publieksprijswinnaar van 2020. Stemmen kan tot 11 oktober via www.ariekepplerprijs.nl

Publiekswinnaar Arie Keppler prijs 2018 : Onderzoeksgebied Van der Pekbuurt – Amsterdam. Foto: Eric Schaaphok

Over MOOI Noord-Holland

Stichting MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit is een onafhankelijke en niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland. Naast advisering is agendering van goede omgevingskwaliteit onderdeel van de doelstelling. De prijs is vernoemd naar ingenieur Arie Keppler, medeoprichter van MOOI Noord-Holland in 1916.

Bron: MOOI Noord-Holland

Publicatiedatum: 12/09/2020

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.