Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers bij Huis van Hilde

Huis van Hilde zoekt nieuwe vrijwilligers voor verschillende afdelingen. Daarom organiseert dit archeologie museum te Castricum op zondag 20 september een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerde toekomstige vrijwilligers een kijkje nemen en uitleg krijgen over de verschillende vrijwilligersfuncties.

Huis van Hilde kan niet zonder haar vrijwilligers; ze draaien baliediensten en bemannen de winkel, geven rondleidingen, helpen met de organisatie van activiteiten en geven ondersteuning aan de educatie- en communicatieafdeling. Nu dat Huis van Hilde sinds juni weer open is, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom organiseert Huis van Hilde een informatiemiddag voor nieuwe, geïnteresseerde vrijwilligers op zondag 20 september van 13.00 – 17.00 uur.

Foto: Huis van Hilde

Gratis rondleiding en informatiemarkt

Tijdens deze informatiemiddag zijn geïnteresseerden welkom voor een gratis rondleiding door het gebouw en is er een informatiemarkt waar elke vrijwilligersfunctie meer wordt toegelicht. Uiteraard houdt Huis van Hilde rekening met de richtlijnen van het RIVM en dient men zich van tevoren aan te melden

Aanmelden

Heb je interesse om wellicht vrijwilliger te worden bij Huis van Hilde? En deel uit te gaan maken van deze leuke ‘Hilde-familie’? Meld je aan voor een van onze rondleidingen en bezoek de infomarkt op zondag 20 september tussen 13.00 -17.00 uur.

Programma:

13.00 – 14.00 uur rondleiding (max. 10 personen)

14.00 – 15.00 uur rondleiding (max. 10 personen)

15.00 – 16.00 uur rondleiding (max. 10 personen)

Tussen 13.00 – 17.00 uur is de infomarkt gratis doorlopend te bezoeken.

Je geeft je op voor deze informatiemiddag door een mailtje te sturen naar: communicatie@huisvanhilde.nl met als onderwerp: Informatiemiddag vrijwilligers + het tijdstip van je gekozen rondleiding.

Foto: Huis van Hilde / *de groepsfoto bij dit bericht is van voordat de corona-crisis uitbrak.

Bron: Huis van Hilde

Publicatiedatum: 14/09/2020

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.