Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Zomer in de kerk

De deuren gaan weer open! Grote Kerk Naarden is vanaf Hemelvaart (18 mei​) tot en met Open Monumentendag (10 september) gratis te bezoeken tijdens de zomeropenstelling. De enthousiaste vrijwilligers heten je van hartelijk welkom in het rijksmonument!

Kinderen kunnen de kerk ontdekken met de speciale tour van Vitus de Kerkkat. Ook kun je een audiotour (€4) volgen via je eigen mobiele telefoon. Neem hiervoor oortjes of een koptelefoon mee. De kerk is op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend, en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Raadpleeg voorafgaand aan je bezoek altijd onze agenda in verband met besloten evenementen.

Ook kun je elke maandagavond in Grote Kerk Naarden terecht voor gecombineerde yoga en meditatielessen door Dorien van Nieukerken, oprichter van het Heart to Heart Centrum in Bussum. Deze combinatie werkt optimaal om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Kom tot rust in een serene sfeer op een unieke locatie en richt je op het hier en nu.

De lessen gaan door tot maandag 26 juni en kunnen als reeks gevolgd worden, maar ook afzonderlijk. Ze duren van 20:00 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Na afloop is er tot 22:00 uur gelegenheid om na te genieten met een heerlijk kopje thee in de bijzondere omgeving van de kerk. Kaarten zijn nu verkrijgbaar. Per les geldt een maximum van 35 deelnemers, dus geef je snel op!

Kijk voor meer informatie over onze zomeropenstelling en Zomerse Bezinning op grotekerknaarden.nl.

Bron: Grote Kerk Naarden

Publicatiedatum: 18/05/2023

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.