Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Strijd Mooiste Fort in volle gang

De strijd barst nu echt los om de Mooiste Fort Verkiezing. Nu staan Fort aan de Klop, Fort Pannerden, Fort Rammekens, Fort de Roovere en Fort Kijkduin in de TOP 5! Maar er kan zo weer van alles veranderen, want deze eerste ronde gaat door tot 1 juli. Heb jij je stem nog niet uitgebracht? Doe dat dan alsnog op mooistefort.nl!

Of het nu een torenfort, een lunet of een werk is, onze versteende ridders zijn levende forten geworden. Bij de één vergader je, bij de ander bezoek je het museum. Wat is jouw favoriet? Breng hier op mooistefort.nl voor 1 juli je stem uit op één van de 88 forten. Je kunt maar één favoriet kiezen. De 5 forten met de meeste stemmen zullen dan doorgaan. Met behoud van het aantal stemmen dat men al kreeg, begint dan de tweede stemronde voor deze top 5 tot 1 september. Tijdens het forten- en vestingfestival 2023 op 2 en 3 september wordt het winnende mooiste fort bekend gemaakt. Lees hier meer over deze verkiezing.

10 jaar FORT! magazine

Mooistefort.nl is een initiatief van Stichting Liniebreed Ondernemen (Liniebreed) ter gelegenheid van de tiende uitgave van FORT! magazine. In dit eigentijdse jubileummagazine (92 pagina’s) maakt de lezer kennis met de historie en het uitgebreide activiteitenaanbod van forten, waterlinies, vestingsteden en bunkers in Nederland. Ook Koude Oorlog erfgoed en Atlantikwall komen aan bod. Met een oplage van 50.000 is FORT! het grootste erfgoedmagazine van Nederland. Het magazine is gratis verspreid over totaal 520 erfgoedlocaties en ook digitaal te lezen en te bestellen op forten.nl.

Bron: Forten.nl

Publicatiedatum: 15/05/2023

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.