Online fototentoonstelling WEIDS!

Elke week zet het Stedelijk Museum Alkmaar een selectie van 10 ingezonden landschapsfoto's op het thuismuseum. Deze zijn dan een week te zien op de website. Ook meedoen? Stuur dan je mooiste foto van het typische Noord-Hollandse landschap naar het museum op.

Book 1 min

Op het online thuismuseum van het Stedelijk Museum Alkmaar worden regelmatig filmpjes, foto’s en berichten van achter de schermen geplaatst. Ook vind je er tekenopdrachten voor jong en oud en kun je met audio virtueel ronddwalen door eerdere tentoonstellingen. Blader eens door de online collectie of lees de vlog van de stagiaire. Heb je zelf een goed idee of wil je een schilderij uitgelicht zien, dan kun je een reactie op de pagina achterlaten.

Op het thuismuseum vind je ook de online fototentoonstelling WEIDS!, in het kader van de gelijknamige tentoonstelling in het museum, als een ode aan het Noord-Hollandse landschap. Elke week laat het museum hier een selectie van 10 ingezonden foto’s zien van een favoriet of typisch Noord-Hollandse beeld. Molens, stolpboerderijen, duinen, maar ook meren, kale polders, natuurgebieden of juist een stedelijk gebied komen allemaal voorbij. Op de Facebookpagina van het museum staan alle ingezonden foto’s nog eens gepubliceerd in een album.

De selectie foto’s van deze week. Bron: Stedelijk Museum Alkmaar.

Heb je ook een mooie foto van het Noord-Hollandse landschap die je graag wil delen? Stuur dan een foto met je naam en omschrijving erbij naar online@museumalkmaar.nl. Met het insturen van de foto geef je het Stedelijk Museum Alkmaar toestemming om het beeld rechtenvrij te gebruiken voor het thuismuseum en de sociale media.

Bron: Stedelijk Museum Alkmaar

Publicatiedatum: 01/04/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN