Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

ONH lanceert nieuwsbrief voor historische verenigingen

Bent u lid van een historische vereniging of op een andere manier met geschiedenis bezig? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief voor verenigingen en (amateur-)historici!

Historische verenigingen zijn het geheugen van onze provincie. Vaak beheren ze de verhalen, fotocollecties en het archiefmateriaal van een stad of streek. Daarom heeft Oneindig Noord-Holland de afgelopen jaren verschillende evenementen georganiseerd om de historische verenigingen van Noord-Holland bij elkaar te brengen.

In 2019 deden we dat met het goed bezochte Maandagmatinee in de Haarlemse Janskerk, het bezoekerscentrum van het Noord-Hollands Archief. Toen in 2020 een groot evenement vanwege de coronacrisis niet mogelijk bleek, organiseerden we in samenwerking met de Noord-Hollandse erfgoedorganisaties MOOI Noord-Holland en NMF Erfgoedadvies een online Erfgoed Matinee, met verschillende informatieve lezingen en break-out sessies.

Klik op de afbeelding om de eerste nieuwsbrief te lezen.

Inmiddels zijn we gestart met een speciale gratis nieuwsbrief voor leden van historische verenigingen en (amateur-)historici. In deze nieuwsbrief, die elk kwartaal verschijnt, leest u interessante verhalen van en over historische verenigingen, het laatste erfgoednieuws, activiteiten van andere verenigingen en natuurlijk nieuwtjes van de redactie van Oneindig Noord-Holland.

Wilt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan op deze pagina. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om onze wekelijkse gratis nieuwsbrief te ontvangen, die elke zaterdagochtend wordt verstuurd. Ook daarvoor kunt u zich via bovenstaande link aanmelden.

Klik op de afbeelding om de tweede nieuwsbrief te lezen.

Mis niets van Oneindig Noord-Holland! Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van de mooiste verhalen en het laatste erfgoednieuws.

Publicatiedatum: 14/09/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

1 reactie
  • A.Bakker schreef:

    Prachtige site met boordevol verhalen van vroeger en nu. Kan er heerlijk in rond dwalen, dank aan iedereen die hieraan meewerkt !

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.