Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Oneindig Noord-Holland nu ook op Pinterest

Steeds meer bezoekers weten ons te vinden via Pinterest. Het sociale platform dat draait om mooie plaatjes blijkt uitermate geschikt om de geschiedenis te vertellen aan de hand van beelden. Tijd om daar wat meer mee te doen!

Op Pinterest kunnen afbeeldingen op een digitaal prikbord ‘gepind’ worden, om ze te bewaren voor later. Er staan al veel mooie historische beelden op en daar zijn nu onze afbeeldingen aan toegevoegd. Op de profielpagina van Oneindig Noord-Holland vind je sprekende schilderijen, interessante kaarten en fraaie foto’s. Maar het zijn niet alleen mooie plaatjes. Ze verwijzen ook door naar de verhalen op onze website. Zodat je de achtergrond bij het beeld kunt lezen.

Zo hebben we onlangs speciale themapagina’s gemaakt en lanceerden we onze nieuwste borden: liefde, tradities en religie. Met daarnaast uiteraard een bord gewijd aan onze best gelezen verhalen. Bezoek nu onze Pinterest pagina en bekijk, bewonder en pin erop los. Blader door de ruim honderd historische afbeeldingen en ontdek het cultureel erfgoed van Noord-Holland.

Publicatiedatum: 25/08/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.