Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Ode 3 is er

Ode is een tijdschrift voor medewerkers en bestuurders van Noord-Hollandse gemeenten en de provincie, en voor iedereen die benieuwd is naar de rol van de diverse overheden binnen de erfgoedzorg. Ode biedt inspiratie voor het dagelijkse erfgoedwerk met verhalen, interviews en goede voorbeelden uit de rijke voorraad Noord-Hollands erfgoed.

Ode 3 is er. Ode is een ode aan ons Noord-Hollandse landschap. Een ode aan erfgoed. Een ode aan de mensen die onze provincie maakte tot wat zij is. Een ode aan de mensen die ons landschap een duurzame toekomst geven. Een ode aan mensen met een erfgoedhart.

Professionals, liefhebbers, ondernemers…Ode is een tijdschrift voor medewerkers en bestuurders van Noord-Hollandse gemeenten en de provincie. Ode gaat om omgevingskwaliteit door erfgoed.

Je kunt ode 3 nú lezen en downloaden op de website van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland. 

Tijdens de landschapstalk in Twisk werd de schoonheid van de stolp gevoerd en nagedacht over de toekomst van dit iconische boerderijtype. Helemaal rechts op de foto zitten de twee redacteuren van Oneindig Noord-Holland: Judith van Amelsvoort en Sarah Remmerts de Vries. Foto uit Ode 3, p. 39.

Bron: Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland

Publicatiedatum: 02/07/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.