Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Nieuwe audiotours met Erik van Muiswinkel in Museum Haarlem

Museum Haarlem presenteert met trots een spiksplinternieuwe gratis audiotour bij de tentoonstelling Allemaal Haarlemmers. Niet alleen voor volwassenen, er is er ook een speciaal voor kinderen!

Erik van Muiswinkel heeft voor Museum Haarlem de Nederlandse audiotour bij Allemaal Haarlemmers ingesproken. De audiotour voor volwassenen is direct via een QR-code te beluisteren op een smartphone. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende verhalen: van Vlaamse immigranten en bierbrouwers, tot Haarlemse industrie en winkelstad. De audiotour is ook beschikbaar in het Engels.

Nieuwe audiotours in Museum Haarlem. Foto: Museum Haarlem.

Kinderaudiotour met quiz

Voor kinderen is er een speciaal audiotour apparaat beschikbaar. De vijftienjarige Madelief van Aken heeft samen met haar vader Thijs de audiotour ingesproken en neemt kinderen mee door de geschiedenis van Haarlem. In deze tour is een quiz opgenomen en zijn de vragen goed beantwoord, dan ligt er bij de balie een verrassing voor ze klaar. Deze audiotour is alleen in het Nederlands en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bron: Museum Haarlem

Publicatiedatum: 08/02/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.