Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Nieuw toeristisch magazine Beleef Westfriesland nu verkrijgbaar

De lang gekoesterde wens voor een toeristisch magazine voor Regio Westfriesland is werkelijkheid geworden. Met trots kondigen de zeven Westfriese gemeenten, de Westfriese Bedrijvengroep en diverse ondernemers aan dat vanaf deze week het gloednieuwe magazine Beleef Westfriesland beschikbaar is!

Het doel van het toeristisch magazine is om bezoekers te informeren over de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in Westfriesland. Hiermee hopen de initiatiefnemers dat bezoekers zich meer verspreiden over de regio en een beter beeld krijgen van al het moois dat Westfriesland te bieden heeft.

Beleef Westfriesland richt zich met name op gezinnen met jonge kinderen en 55-plussers. Uit onderzoek is gebleken dat deze groepen de belangrijkste bezoekers van Westfriesland vormen. Het magazine behandelt een scala aan thema’s waaronder musea, evenementen, fiets- en wandelroutes, winkelmogelijkheden en de horeca. Bij elk thema staan handige tips en aanbevelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van deze doelgroepen. Het magazine verschijnt in een glossy formaat, voorzien van prachtige foto’s, handige lijstjes en inspirerende quotes.

Annemieke Hageman, projectleider van Beleef Westfriesland, overhandigt het eerste exemplaar van het toeristisch magazine aan wethouder Arthur Helling. Fotografie: Alex Gitzels.

Wethouder Arthur Helling nam het eerste exemplaar in ontvangst. Dit gebeurde tijdens de Regiodag in het Stoommachinemuseum in Medemblik waar alle colleges van Westfriesland samen kwamen. Het magazine Beleef Westfriesland wordt breed verspreid en is binnenkort verkrijgbaar bij alle verblijfsaccommodaties en attracties in Westfriesland, evenals in de kustgebieden van Noord-Holland en Lelystad. Alle betrokkenen kijken uit naar een mooi, succesvol toeristisch seizoen!

Bron: Regio Westfriesland

Publicatiedatum: 13/04/2024

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.