Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

KIES KUNST: de keuze van de liefhebber

KIES KUNST is een tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Kunst Centrum Haarlem. De provincie Noord-Holland heeft in de beginjaren het kunstcentrum - voorheen de SBK Kennemerland - financieel ondersteund om het concept van kunstuitleen te ontwikkelen en uit te voeren. Kunst Centrum Haarlem heeft zich ontwikkeld tot galerie, kunstuitleen en winkel voor het kijken naar, lenen en kopen van kunst en design. De tentoonstelling samengesteld door de vaste bezoekers van de Dreef-exposities en vormen de gekozen kunstwerken een mooi beeld van de diversiteit van de kunstwerken van de kunstuitleen van Kunst Centrum Haarlem.

KIES KUNST is een tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Kunst Centrum Haarlem. De provincie Noord-Holland heeft in de beginjaren het kunstcentrum – voorheen de SBK Kennemerland – financieel ondersteund om het concept van kunstuitleen te ontwikkelen en uit te voeren. Kunst Centrum Haarlem heeft zich ontwikkeld tot galerie, kunstuitleen en winkel voor het kijken naar, lenen en kopen van kunst en design. De tentoonstelling samengesteld door de vaste bezoekers van de Dreef-exposities en vormen de gekozen kunstwerken een mooi beeld van de diversiteit van de kunstwerken van de kunstuitleen van Kunst Centrum Haarlem.

De kunstkiezers voor deze tentoonstelling zijn: Arita Immerzeel, Gloria Joosten, Simone Memel, Rosa Navarro, Gerda Truus Pieters-van Genderen, Marja Ploeger, Ed Prins, Faisal Rajjab, Linda de Ree, Eduard Regenboog, Monique Rooijmans, Kees Schabbing, Lidia Schoonderbeek, Barbla Tanner, Annette de Vries en Anita van der Weg.

De tentoonstelling is te zien van 22 december tot en met 7 januari 2022 in Paviljoen Welgelegen, het provinciehuis van de provincie Noord-Holland. KIES KUNST is voor het publiek vrij te bezoeken tijdens kantooruren (09.00 uur tot 17.00 uur). U wordt verzocht de geldende corona-maatregelen in acht te nemen.

Bron: Provincie Noord-Holland

Publicatiedatum: 22/12/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.