Huizer Museum heropent haar deuren

Na een lange sluiting in verband met coronamaatregelen en een aanpassing van de entree, opent het Huizer Museum op zaterdag 2 april 2022 haar deuren weer voor het publiek. Ter gelegenheid van deze heugelijke gebeurtenis is de toegang deze dag voor iedereen gratis.

Book 1 min

De aanpassing en modernisering van de entree was noodzakelijk om de toegankelijkheid, veiligheid en aantrekkelijkheid van het museum te vergroten en is financieel mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuur Fonds. De officiële opening wordt op vrijdag 1 april verricht door Wethouder Cultuur en Educatie, Marlous Verbeek.

Het museum is blij met de nieuwe  entree, die meer ruimte biedt om de collectie en de exposities onder de aandacht te brengen van de voorbijgangers. Ook voor de VVV is meer ruimte gecreëerd, waardoor het museum de gasten beter kan ontvangen.

Het Huizer Museum. Foto: Atsje, via Wikimedia (publiek domein).

Momenteel is de lopende expositie GOOISE GRENSVERLEGGERS te bezichtigen. Later in het jaar volgen de tentoonstellingen ‘Topstukken’, ‘Schilderijen A.P. Schotel’ en ‘70 jaar Molukkers in Nederland’. Vanaf 2 april zal het museum als vanouds vier dagen per week geopend zijn voor publiek.

Het Huizer Museum bevindt zich aan de Achterbaan 82 in Huizen en is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13.30 – 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van het Huizer Museum.

Bron: Huizer Museum

Publicatiedatum: 02/04/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN