Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Frans Hals Museum in bloei

Van 25 maart tot en met 29 mei 2022 sieren verse boeketten en andere vormen van bloemkunst de zalen en gangen van het Frans Hals Museum. Traditiegetrouw staat het museum in het voorjaar in bloei. De zalen vol oude, moderne en hedendaagse kunst worden voorzien van spectaculaire bloemcreaties in de mooiste design- en historische vazen uit de collectie.

Het gebeurt zelden, verse bloemen of planten in museumzalen, maar traditiegetrouw staat het Frans Hals Museum in het voorjaar ‘in bloei’. De zalen vol oude meesters en hedendaagse kunst worden voorzien van spectaculaire bloemcreaties in de mooiste design- en historische vazen uit de collectie.

Het Vip’s team van de Vrienden van het Frans Hals Museum onder leiding van Vibeke Struben neemt het eerste deel van Museum in Bloei op zich. Aansluitend worden creaties van Paul Wijkmeijer en zijn team van bloemenatelier Klavertje Vijf getoond. Hierdoor krijgt het museum een unieke sfeer, in de periode dat de nabijgelegen Keukenhof geopend is.

Het museum staat in bloei. Beeld: Frans Hals Museum.

De boeketten zijn te zien in locatie Hof (Groot Heiligland 62) van het Frans Hals Museum, waar de oude meesters, gecombineerd met moderne en hedendaagse werken, hangen.

De locatie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur en op zon- en feestdagen van 12 tot 17 uur (tijdelijk t/m 8 mei elke zondag geopend va. 11 uur). Tickets zijn te koop via de website van het Frans Hals Museum.

Bron: Frans Hals Museum

Publicatiedatum: 25/03/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.