Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Fotowedstrijd Ode aan het Landschap

Een wijds landschap, een sloot met wilgen, een molen; ze zijn typerend voor het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie. De fotowedstrijd 'Ode aan het landschap' staat in het teken van de omgeving van het aloude verdedigingswerk.

De fotowedstrijd van dit jaar van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie staat in het teken van het landschap van deze waterlinie. De organisatie zoekt foto’s die het betreffende landschap het beste verbeelden. Hij of zij die daar het beste in slaagt ontvangt een geldbedrag van 150 euro. De tweede prijs beloopt 100 euro, de derde 50 euro.

Het is van belang dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Foto’s die niet ouder zijn dan twee jaar mogen ook worden ingediend. Verder is het van belang dat digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot moeten zijn.

U heeft tot uiterlijk (vrijdag) 24 september de tijd om maximaal drie foto’s toe te sturen naar contact@ohwl.nl

De uitslag wordt uiterlijk 15 oktober bekend gemaakt.

Het thema in 2020 was : ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’, waarmee de stichting de aandacht wilde vestigen op gebouwen en monumenten binnen de Oude Hollandse Waterlinie. De winnaar van 2020 is een foto van Frans van Ooijen van een onder water gelopen stuk land met op de achtergrond Slot Loevestein.

Bron: Oude Hollandse Waterlinie

Publicatiedatum: 10/03/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.