Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

70 jaar televisie

Dit jaar bestaat televisie 70 jaar en dat gaan we vieren! Samen met verschillende (omroep)partners staat Beeld en Geluid in oktober stil bij het verleden, heden en de toekomst van televisie in Nederland.

Door televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events. Onze favoriete programma’s kunnen ons als gezin en buren, maar ook als natie verbinden. We zijn trots op Nederland als vernieuwer op het gebied van amusement en de realisatie van geweldige shows en formats, zoals ‘The Voice’, die miljoenen mensen over de hele wereld inspireren.

In de week van 2 oktober biedt Beeld en Geluid daarom een gevarieerd programma aan, met onder meer mediacafé’s, mediacolleges, talkshows en een conferentie. Een volledig overzicht vind je op deze pagina.

Bron: Beeld en Geluid

Publicatiedatum: 13/08/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.