Win een Van Gogh aan de muur

‘Après tout het beste dat ik maakte’, schreef Van Gogh over De aardappeleters. Zijn fascinatie voor het boerenleven bracht hem ertoe dit tafereel van een eenvoudige maaltijd bij lamplicht tot onderwerp te kiezen. Doe mee met de winactie van het Van Gogh Museum en maak kans op een hoogwaardige glicéeprint van Van Goghs meesterwerk t.w.v. € 250.

Book 1 min

Heb jij altijd al een echte Van Gogh aan de muur willen hebben? Grijp dan nu je kans! Het Van Gogh Museum organiseert namelijk een winactie, waarbij je een hoogwaardige glicéeprint van Van Goghs meesterwerk De aardappeleters kunt winnen. Deze winactie vindt plaats in het kader van de nieuwe tentoonstelling De aardappeleters: misser of meesterwerk, die nog tot en met 13 februari 2022 te zien is in het Van Gogh Museum.

Om mee te doen aan de winactie hoef je alleen het deelnameformulier op de website in te vullen en aan te geven waarom je graag wilt winnen. Uiteraard mag je slechts eenmaal deelnemen aan de actie. Meedoen kan tot en met vrijdag 19 november 2021, daarna zal op onpartijdige wijze een trekking plaatsvinden. De winnaar ontvangt uiterlijk 20 november een persoonlijk bericht per email. De voornaam en woonplaats van de winnaar zullen vervolgens worden vermeld op de pagina van de winactie.

Vul snel het formulier in en wie weet mag jij binnenkort dit prachtige canvas boven jouw eettafel hangen!

Bron: Van Gogh Museum

Publicatiedatum: 14/11/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN