Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Pampus gaat weer open

Het nieuwe seizoen begint bijna en Pampus ziet reikhalzend uit naar je komst! Het eiland, de veerboot en zelfs het kantoor in Muiden (je loopt er langs op weg naar de veerboot) zijn allemaal opgeknapt en het fort is lekker schoon gepoetst. Alle gidsen staan te popelen om je weer rond te leiden!

Het nieuwe seizoen start tegelijk met de Nationale Museumweek. Voor het eerst mogen hierin museumkaarten uitgeleend worden aan een ander. Hoe je met eigen of geleende kaart naar Pampus kan gaan, lees je op de website.

Museumweek. Beeld: Pampus.

Met Pasen voor Pampus

De Paaslunch is al uitverkocht, maar er zijn nog genoeg andere redenen om met Pasen voor Pampus te gaan. Natuurlijk verstoppen ze weer héél veel eieren en als vindersloon krijg je een Paasverrassing!

Pasen. Beeld: Pampus.

Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei, maar is dat wel zo? Vraag het de vogelaars. Ze zijn vanaf de meivakantie weer om de week op woensdag op het eiland. Verwacht verder extra activiteiten voor kinderen en heel veel vakantiegezelligheid!

Meivakantie. Beeld: Pampus.

Festival: Proef Pampus

Een extra lang Hemelvaartweekend waarin Pampus wordt omgetoverd tot een festivaleiland vol inspiratie, historie, kinderactiviteiten, rondleidingen, muziek en meer. En natuurlijk valt er heel veel te proeven tijdens het festival!

Festival. Beeld: Pampus.

Zomerse dagen en nachten

In de zomer kun je weer fijn komen kamperen of luxe in het Mistklokhuis blijven slapen. Zomerlicht belooft opnieuw culinair verrassend te zijn en je kunt deze heerlijke avonden ook combineren met overnachten en ontbijt op bed!

Kamperen. Beeld: Pampus.

In het weekend van 1 en 2 april is Pampus voor het eerst open. Vanaf Goede Vrijdag (7 april) is het eiland dagelijks geopend voor publiek, van dinsdag tot en met zondag van 10:30u tot 17:00u. Op maandag 10 april (2e Paasdag) en op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) is Pampus ook geopend.

Kijk voor meer informatie op de website van Pampus.

Bron: Forteiland Pampus

Publicatiedatum: 01/04/2023

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.