Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Online lezing Stelling van Amsterdam

Op maandagavond 28 december wordt een online lezing over de Stelling van Amsterdam verzorgd. Voor iedereen die de gedachten even wil verzetten of wat leuks wil doen. Neem deel aan de multimediale presentatie van vrijetijds-historicus René Ros als je meer wilt weten over de 46 forten en batterijen rond de hoofdstad.

Stelling van Amsterdam

Je hebt vast wel eens gehoord over de Stelling van Amsterdam, dat een van de UNESCO Werelderfgoed-monumenten van ons land is. Neem deel aan onze online-lezing als je meer wilt weten over de 46 forten en batterijen rond de hoofdstad. Misschien was een van je voorvaders wel een van de 12.500 militairen die er in de Eerste Wereldoorlog hielpen om ons land buiten een oorlog te houden?

In een multimediale presentatie maakt René Ros de vrijwel onzichtbare Stelling van Amsterdam zichtbaar. Hij voert sinds 1998 als vrijetijds-historicus archief- en veldonderzoek uit naar het militair erfgoed in de regio Amsterdam.

Beeld: Stichting Liniebreed Ondernemen, Forten.nl

Deelnemen aan de lezing

Om aan de lezing deel te namen moet je vooraf de GoToMeeting software installeren, via onderstaande link, of gebruik je de Google Chrome webbrowser.

Neem, vanaf 19.15 uur, deel aan de lezing met de andere link. De lezing begint om 19.30 en eindigt ongeveer om 21.00, met een korte pauze. Aanmelden is niet nodig.
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de lezing, maar een donatie t.b.v. de kosten wordt op prijs gesteld. Noteer het alvast in je agenda.

GoToMeeting software downloaden
https://global.gotomeeting.com/install/945422773

Deelnemen aan de lezing
https://global.gotomeeting.com/join/945422773

Beeld: Stichting Liniebreed Ondernemen, Forten.nl

Bron: Forten.nl

Publicatiedatum: 23/12/2020

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.