Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Omschrijf IJmuiden en win een cadeaubon!

Hoe zou jij IJmuiden promoten in 26 letters? Citymarketing is benieuwd hoe bewoners hun woonplaats zouden promoten! Daarom is er een wedstrijd uitgeschreven, waarmee een Ik koop lokaal-bon van 50 euro gewonnen kan worden. Doe je mee?

Op zondag 22 augustus vliegt Citymarketing Velsen | .IJmuiden voor de tweede keer met luchtreclame boven de metropoolregio Amsterdam. Doel is om de kustplaats te promoten en inwoners van de regio te verleiden naar IJmuiden en de gemeente Velsen te komen voor een dagje uit.

Citymarketing is benieuwd hoe bewoners hun woonplaats zouden promoten! Daarom is er een wedstrijd uitgeschreven waarmee een Ik koop lokaal-bon van 50 euro gewonnen kan worden. Op het reclamedoek is ruimte voor 26 letters, spaties niet meegerekend.

Het vliegtuig met het doek ‘Ontdek IJmuiden rauw aan Zee’ boven het centrum van Haarlem. Foto: Michel van Bergen.

Stuur je inzending voor 20 augustus naar info@ijmuiden.nl en wie weet zie je jouw tekst twee dagen later over de regio vliegen! De winnaar wordt uiteraard op de hoogte gesteld, maar welke tekst het is geworden is pas op 22 augustus te zien door omhoog te kijken.

Bron: Stichting Citymarketing Velsen

Publicatiedatum: 11/08/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.