Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Themajaar 2021: Ode aan het landschap

De provincie Noord-Holland doet in 2021 mee aan het themajaar Ode aan het Landschap. 7 partners werken samen om meer kennis, aandacht en waardering te genereren voor ‘ons eigen’ Nederlandse landschap.

Een jaar lang zijn er kunstprojecten, tentoonstellingen en excursies in de Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, Nationale Parken en Noord-Holland. Ode aan het Landschap is de eerste in een nieuwe opzet van de themajaren die het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) al langer organiseert.

Noord-Holland zet in 2021 bijzondere landschapsprojecten in de schijnwerpers. De diversiteit van het landschap en de verbintenis tussen mensen en natuur worden belicht. Ook de toekomstige vraagstukken rondom het landschap komen aan bod. Met de thema’s ‘Leven met het water’ en ‘Oog van de meester’ vertelt Noord-Holland het verhaal van het Noord-Hollandse landschap over steden, polders en ondernemerschap.

Meer informatie

Benieuwd naar het programma? Op de website van Ode aan het Landschap staat al informatie. Begin 2021 is het programma compleet en wordt het themajaar officieel ingeluid.

Bron: Provincie Noord-Holland

Publicatiedatum: 30/10/2020

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.