Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Naarden the Art Fair

'Naarden the Art Fair' heeft al ruim 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda van elke kunst- & antiek verzamelaar. Iedere editie trekt het hoogwaardige aanbod van oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten bezoekers vanuit heel Nederland en België. Niet kopen, wel kijken? Dat is ook zeker de moeite waard, met meer dan 65 galeries en exposanten! De kunstbeurs is van 25 t/m 28 januari te bezoeken in de Grote Kerk Naarden.

Van donderdag 25 t/m zondag 28 januari 2024 ontmoeten duizenden kunstliefhebbers elkaar op NAARDEN the Art Fair. De kunstbeurs verwelkomt hen in Grote Kerk Naarden met een speciaal thema: Beestachtig mooi. Het evenement en de 65 deelnemende galeries, kunsthandelaren en antiquairs vieren op speciale wijze de pracht van het dierenrijk als onuitputtelijke bron van artistieke inspiratie.

Foto: NAARDEN the Art Fair

Verzamelaars kunnen in het brede aanbod van de beurs nog meer interessante thema’s ontdekken. Mede dankzij een keuring door experts, gratis rondleidingen en een speciale avondopening met livemuziek biedt ‘Naarden’ zo een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Foto: NAARDEN the Art Fair

Praktische informatie

Data: Donderdag 25, zaterdag 27 en zondag 28 januari van 11.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 26 januari van 11.00 tot 21.00 uur (Samen naar Naardenavond).
Tickets: Dagkaart voor één persoon met korting (online): €20,00 (aan de kassa €22,50). Café Complet, dagkaart voor één persoon met kopje koffie en appelgebak: € 26,50. Friday Night ticket voor twee personen, geldig op 26 januari na 17.00 uur: € 30,00.

Kijk voor meer informatie op de website van Naarden the Art Fair.

Bron: Grote Kerk Naarden

Publicatiedatum: 05/01/2024

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.