Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Laatste kans: Walk This Way

De komende weken kun je in Haarlem nog deelnemen aan de cultuurfotografie expositie & wandelroute 'Walk This Way', die je uitnodigt om anders naar de binnenstad te kijken.

Patronaat lanceert in samenwerking met het Frans Hals Museum, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Pletterij, Toneelschuur en ruim veertig lokale ondernemers en organisaties de culturele expositiewandeling Walk This Way. Vier weken lang kun je in totaal ruim zestig werken van twintig Haarlemse fotografen bekijken langs een wandelroute dwars door het historisch stadshart. Walk This Way stelt het rijke culturele aanbod tentoon, creëert extra verkoopmogelijkheden voor lokale ondernemers en nodigt jou uit om het historisch centrum met een andere blik te bekijken.

Op deze route dwars door het historische centrum kom je ruim zestig werken van twintig Haarlemse fotografen tegen die het rijke culturele aanbod tentoonstellen. Bij locatie Hof van het Frans Hals Museum kun je vier portretfoto’s bekijken van de lokale artiesten LAKSHMI, Rilan & the Bombardiers, Severin Bells en GUYY. Ook kun je deze moderne (groeps)portretten vergelijken met één van de historische groepsportretten geschilderd door Frans Hals. Je ontdekt meer over de favoriete schilderijen van LAKSHMI door de QR-code op de poster te scannen.

Walk This Way is nog tot en met 23 april in Haarlem te zien. Kijk voor meer informatie over de wandelroute en de tentoongestelde foto’s op de website van het Frans Hals Museum.

Bron: Frans Hals Museum

Publicatiedatum: 12/04/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.