Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Kunst kiezen: maak je eigen Dreef-expositie

Heb je genoten van de laatste Dreef-exposities in het provinciehuis? Nu is de beurt aan jou! Kies je favoriete kunstwerken uit de collectie van het Kunst Centrum Haarlem en help mee om de nieuwe tentoonstelling in te richten.

Kunst Centrum Haarlem bestaat 50 jaar. De provincie Noord-Holland heeft in de beginjaren het kunstcentrum – voorheen de SBK Kennemerland – financieel ondersteund om het concept van kunstuitleen te ontwikkelen en uit te voeren. Kunst Centrum Haarlem heeft zich ontwikkeld tot galerie, kunstuitleen en winkel voor het kijken naar, lenen en kopen van kunst en design. Het centrum heeft kunst voor iedereen en helpt je een kunstwerk te vinden dat bij je past.

Nu is het jullie beurt: Zoek als kunstliefhebber je favoriete kunstwerk uit en maak zo samen de nieuwe Dreef-expositie. Het resultaat zal te zien zijn in Paviljoen Welgelegen van 21 december tot en met 7 januari 2022 met de titel: ‘Kunst lenen is leuk. De keuze van Dreefbezoekers’.

Beeld: Provincie Noord-Holland.

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan via dit formulier! Je wordt ontvangen bij het Kunst Centrum Haarlem, krijgt een rondleiding en zoekt je favoriete kunstwerk uit. Kunst Centrum Haarlem richt met jullie keuze de tentoonstelling in.

Bron: Provincie Noord-Holland

Publicatiedatum: 11/11/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.