Beleefweek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Deze herfstvakantie (15 t/m 23 oktober) zijn er tijdens de Beleefweek voor jong en oud volop activiteiten te beleven in en rondom het Nationaal Park! ‘Ontdek de magie van de herfst’ tijdens een excursie met de boswachter, een bezoek aan de Ruïne van Brederode, de Wilde Buitendag in Duin en Kruidberg, een zintuigenwandeling, een paddenstoelenspeurtocht of tijdens een van de vele andere activiteiten. Geniet van de herfst en ervaar wat Nationaal Park Zuid-Kennemerland zo bijzonder maakt.

Book 1 min

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen is dé ideale plek om je bezoek aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland te beginnen. In het duurzame gebouw van drinkwaterbedrijf PWN vind je een tentoonstelling, een winkel, een café met groot buitenterras en een vergaderzaal. En kom langs voor een speurtocht, excursie, of doe de Slimme Rik Challenge.

Foto: Karin Jonker.

Tijdens de Beleefweek zijn er nog veel meer activiteiten in Nationaal Park Zuid-Kennemerland te beleven. ‘Ontdek de magie van de herfst’ tijdens een excursie met de boswachter, breng een bezoek aan de Ruïne van Brederode, doe mee met de Wilde Buitendag in Duin en Kruidberg, volg een zintuigenwandeling bij zonsopkomst, loop een paddenstoelenspeurtocht of doe mee met een van de vele andere activiteiten.

Een volledig overzicht van alle activiteiten is te vinden op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Bron: Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Publicatiedatum: 17/10/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN