Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Naar buiten met het Literatuurmuseum

In Mulisch’ en Grunbergs voetsporen door Amsterdam? Dwalen door het Den Haag van Louis Couperus en Yvonne Keuls? Het Harlingen van Simon Vestdijk ontdekken? Het kan met de Literaire Routes App. Deze app biedt 7 literaire wandelingen voor wie het Literatuurmuseum mee naar buiten wil nemen!

Literaire Routes

Dwalen door het Den Haag van Jan Siebelink? In Mulisch’ voetsporen door Amsterdam? Het kan met de Literaire Routes App. Deze app voor smartphones biedt 7 literaire wandelingen.

De diverse literaire routes zijn vol literaire verhalen, die met tekst, audio en beeld tot leven komen. Aan de hand van onder meer anekdotes, citaten uit leven en werk, en bijzondere beelden voeren de wandelingen langs de plekken die het decor vormen voor zowel het leven als werk van schrijvers en dichters. Bezoek Den Haag met de Louis Couperus-, Yvonne Keuls- of de Jan Siebelink-wandeling, ontdek de rijke literaire historie van Noordwijk, maak kennis met het Harlingen van S. Vestdijk of dwaal door het Amsterdam van Arnon Grunberg of Harry Mulisch.

Ook te voet langs bijzondere literaire plekken? Download de app met literaire wandelingen gratis in de App Store of Google Play.

Bron: Literatuurmuseum

Publicatiedatum: 09/08/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.