Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Stoomtram Hoorn-Medemblik gaat weer rijden

Vanaf 30 maart, de start van het Paasweekend, gaan stoomtram en boot weer rijden en varen volgens dienstregeling. Het nieuwe seizoen 2024 gaat van start. Op beide Paasdagen rijden er bovendien twee stoomtrams in aansluiting op de boot, waardoor er nog meer reismogelijkheden zijn tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

In het nieuwe seizoen 2024 zijn er verschillende reismogelijkheden met de Stoomtram Hoorn-Medemblik. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Beeld: Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Stoomtram en Boot

Dagtocht van Hoorn via Medemblik naar het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen. De Spannendste Tijdreis begint op Tramstation Hoorn. Reserveer hier tickets.

Beeld: Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Boot en Stoomtram

Dagtocht van Enkhuizen via Medemblik naar Hoorn. De Spannendste Tijdreis begint in de haven van Enkhuizen. Reserveer hier tickets.

Beeld: Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Retour Stoomtram

De Spannendste Tijdreis per stoomtram van Hoorn naar Medemblik en terug. De reis begint op Tramstation Hoorn en keert daar weer terug. Reserveer hier tickets.

Beeld: Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Speciale ritten en evenementen

Ook in 2024 organiseert de Museumstoomtram bijzondere evenementen en themaritten. De manier om nog meer te beleven en te ontdekken in ons rijdende museum. Kijk hier voor meer informatie over evenementen.

Beeld: Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Groepsreserveringen

Voor groepen vanaf 15 personen biedt Museumstoomtram weer diverse voordeelarrangementen met tram en boot. Meer informatie? stuur dan een mail naar info@stoomtram.nl of kijk op de website.

Bron: Stoomtram Hoorn-Medemblik

Publicatiedatum: 20/03/2024

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.