Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Raadhuis Graft (gratis) open

Het Grafter raadhuis in De Rijp gaat vanaf 17 juli weer open in de weekenden. Nieuw is dat de toegang gratis is om de drempel te verlagen het raadhuis eens van binnen te bekijken. Behalve het prachtige pand zijn er ook foto’s te bewonderen. Het gaat om beelden rond de fotowedstrijd ‘Vang corona in beeld’, die eerder in Museum In ’t Houten Huis te zien waren. Vrijwilligers zijn aanwezig om bezoekers te ontvangen.

Lege straten, lange rijen wachtenden, anderhalve meter, mondkapjes, gesloten horeca, thuiswerken. Er was nogal wat aan de hand het afgelopen jaar met Covid 19, dat zich prachtig laat vastleggen. Veel amateurfotografen hebben gehoor gegeven aan die uitdaging. Uit de inzendingen heeft een vakbekwame jury de inzendingen beoordeeld. Daaruit volgde een selectie van werk dat nu in raadhuis Graft is te zien. De overige inzendingen zijn op een beeldscherm te zien.
Museum In ’t Houten Huis organiseert de tijdelijke tentoonstellingen het raadhuis.

Het raadhuis van Graft is gratis geopend vanaf 17 juli tot en met eind september in de weekenden van 13.00 – 17.00 uur. Het raadhuis is niet te missen in het straatbeeld van Graft maar als adres heeft het Raadhuisstraat 22.

Foto van een van de drie prijswinnaars. (foto Fatma Ulukaya).

Bron: Museum In ’t Houten Huis

Publicatiedatum: 17/07/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.