Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Oneindig Noord-Holland in het Vestingmuseum

Op zondag 21 juli luistert de redactie van Oneindig Noord-Holland de maandelijkse Schuttersdag in het Nederlands Vestingmuseum op met een historische quiz. Dat doen we natuurlijk geheel in stijl, in Napoleontische kleding!

Op zondag 21 juli vindt de maandelijkse Schuttersdag plaats in het Vestingmuseum. De redactie van Oneindig Noord-Holland zal hier in historisch kostuum uitleg geven over het leven in de tijd van Napoleon. Daarnaast kun je je kennis over de geschiedenis van Naarden testen in onze historische quiz. Voor de kleine kinderen is er bovendien een spannende kanonnenspeurtocht. De grotere kinderen kunnen zelf op ontdekkingstocht met een woordraadsel.

Natuurlijk laten de kanonniers van het Vestingmuseum om 14 en 15 uur de kanonnen bulderen. Voor Nederland en Oranje! Op de foto met de kanonniers? Elke keer na een schietsessie kun je op de foto met de kanonniers. Een mooie prent voor boven je bed: met een Sjako op je hoofd op en sabel in de hand!

De redactie van Oneindig Noord-Holland in het Vestingmuseum. Foto: Sarah Remmerts de Vries.

Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden is op dinsdag tot en met zondag van 10:30 tot 17:00 uur geopend. Museumkaarthouders en kinderen tot en met 4 jaar hebben altijd gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op de website van het museum.

Publicatiedatum: 02/07/2024

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.