Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Oneindig Noord-Holland op tv

Geschiedenis komt pas écht tot leven als je het voor je ziet. Daarom zijn vanaf zondag 23 januari de leukste afleveringen uit onze tv serie opnieuw te zien op NH Media. De eerste aflevering wordt vanmiddag om 17.10 uur uitgezonden. Deze aflevering, 'Genieten aan de Amstel', zal tweemaal per uur gedurende de hele avond vertoond worden.

Deze eerste aflevering van onze 24-delige tv serie gaat over de Amstel. In de Randstad zoeken duizenden recreanten elk weekend de rust en de schoonheid op van de Amstel. Deze veenrivier is al eeuwen het centrum van vermaak en sportieve uitspattingen. In de aflevering ‘Genieten aan de Amstel’ gaan we op zoek naar verschillende historische personen voor wie de Amstel grote waarde heeft gehad.

De volgende weken zullen afleveringen over onder meer Waterland, Aalsmeer, Volendam, IJmuiden, Amsterdam, Haarlem en Egmond aan Zee volgen. Zo reis je elke week door een ander deel van onze provincie, op zoek naar de personen en verhalen achter de plaatsen.

‘Genieten aan de Amstel’ wordt op zondag 23 januari vanaf 17.10 uur tweemaal per uur doorlopend uitgezonden op NH Media. Kijk op televisie of online mee naar de eerste uitzending en beleef de geschiedenis van Noord-Holland!

Publicatiedatum: 23/01/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.