Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Schrijf mee aan de geschiedenis van de Gooi en Vechtstreek!

Het Streekarchief Gooi en Vechtstreek is op zoek naar verhalen uit de regio. Dit kunnen herinneringen zijn aan uw school of sportvereniging, anekdotes over dorpsgenoten of een historisch onderzoek. Deze verhalen vormen een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de Gooi- en Vechtstreek. Ze zijn het bewaren waard!

Nieuw verhalenplatform op Gooi & Vecht Historisch

Naast officiële documenten, beeldmateriaal en geluidopnames vormen persoonlijke verhalen een belangrijk onderdeel van de geschiedschrijving. Om de geschiedenis van de Gooi en Vechtstreek zo volledig mogelijk door te geven aan ons nageslacht, is het belangrijk om deze persoonlijke verhalen te verzamelen en te bewaren. U kunt het Streekarchief Gooi en Vechtstreek daar bij helpen.

Heeft u een verhaal, herinnering of anekdote over de regio? Deel uw verhaal met het archief en schrijf mee aan de geschiedenis van de Gooi en Vechtstreek. Vanaf oktober kunt u op de website van Gooi & Vecht Historisch uw verhaal delen. Iedereen kan meedoen. De verhalen krijgen een plek op de website en worden opgeslagen in het digitale archief.

Wilt u meer informatie of heeft u aanvullende vragen? Neem gerust contact op via info@gooienvechthistorisch.nl.

Bron: Gooi & Vecht Historisch

Publicatiedatum: 26/10/2022

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.