Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

November is Cultuurmaand in Zandvoort

Zandvoort als een dorp vol kunst. Bezoek bijzondere gebouwen. Luister naar muziek van jong talent. Kijk naar een theatervoorstelling van Fem en Daan in het Pop Up museum in het Raadhuis van Zandvoort. Loop eens langs bij de One day of Fame expo in de oude Brandweerkazerne of de Arts & Crafts markt in de Protestantse Kerk. Het genetic choir verzorgt een unieke voorstelling en in gebouw de Krocht zien we hoe je een radio hoorspel maakt.

Kunst3daagse Zandvoort

In het kader van de opzet van de nieuwe Cultuurvisie Zandvoort en de cultuurparticipatiesessies kwam vaak naar voren, waarom is er geen open atelierroute meer in Zandvoort. Aan deze sessies deden alle cultuurpartners van Zandvoort mee. Met vertegenwoordigers van instanties en verenigingen, met kunstenaars en theatermakers. Daaruit blijkt dat er ook organiserend talent noodzakelijk is, voor de opzet van de culturele verbinding. Daarom zijn we extra verheugd dat er een kunst3daagse is op 12,13 en 14 november.

Zandvoortse musea

Natuurlijk doen ook de musea mee in Zandvoort. HDMZ met een speciale thematentoonstelling: Çolourful China. Het Zandvoorts Museum toont een mix van hedendaagse kunst en cultuurhistorisch erfgoed. Kijk ook eens naar www.hdmz.nl of www.zandvoortsmuseum.nl en het jaarrond aanbod met culturele buitenwandelingen of voor de kleintjes, het Kees de Muis huis.

Cultuuragenda Zandvoort

Eigenlijk teveel om op te noemen. Daarom is er een website gemaakt waar alle activiteiten in genoemd staan. Wanneer en waar en welke discipline. Deze gebruiken wij om u te gidsen langs het mooie culturele aanbod in de November Cultuurmaand.

www.cultuuragendazandvoort.nl

UPDATE van de organisatie

Helaas moeten wij de culturele activiteiten in het laatste weekend van november annuleren. De verplichte coronaregels doen afbreuk aan de creativiteit en spontaniteit van het programma. Bezoek aan de musea gaat gewoon door, incl. de lezing op zondag 21 november om 14.00 uur over Jan Lammers in het Zandvoorts Museum.

Ook organiseren wij aanstaande zaterdag 20 en zondag 21 november vier gratis theatervoorstellingen in het Pop Up museum Raadhuis. U kunt reserveren voor 13.30 of 15.00 uur via info@zandvoortsmuseum.nl.

Bron: Cultuur Agenda Zandvoort

Publicatiedatum: 01/11/2021

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.