Zomerfort bij Markenbinnen

Blijf je deze vakantie in Nederland? Dan hebben wij voor jou het leukste uitje van deze zomer: het Zomerfort! Leuke, uitdagende en spannende activiteiten op het fort bij Markenbinnen, Noord-Holland. Voor jong en oud en zowel voor mooi als wat slechter weer. Zien we jullie deze zomer op het fort?

Unieke, ruime locatie

FORTtreffelijk staat al bekend als de locatie waar wat te beleven valt; van escaperooms tot lasergamen en van kinderfeestjes tot bruiloften. Allemaal op onze uniek, historische locatie midden in de weilanden. Hier is voldoende ruimte dus om anderhalve meter afstand te houden. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit!

Bij mooi en slecht weer

Deze zomer gaan de deuren van ons fort voor iedereen open: met activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassen en natuurlijk een terras bij onze genieloods voor een kopje koffie met wat lekkers. Bij mooi weer is hier van alles buiten te doen en regent het toch een keer deze zomer? Dan is er altijd nog de rondleiding, een aantal escaperooms en natuurlijk lasergamen wat ook gewoon binnen kan.

Activiteiten voor kinderen en volwassenen

In het Zomerfort zijn er allerlei activiteiten, zoals:

Lasergamen in en rond het fort
Spannende escaperooms voor kinderen
Een uitdagende escaperoom voor volwassenen
Escapekisten om aan tafel te spelen
Het interactieve spel Fort Knight
Rondleidingen in en rond het fort

Lasergamen

Wie het Zomerfort bezoekt, meldt zich in onze herbouwde genieloods bij de officiersmess. Daar kun je bijvoorbeeld een stempelkaart kopen voor het lasergamen. Voor elke 15 minuten lasergamen krijg je een stempel en bij 5 stempels krijg je het zesde potje lasergamen gratis! Een sessie kost € 5,00.

De Terrasmazzel

In de officiersmess kun je ook terecht voor de andere activiteiten, zoals de escapekist, een van de escaperooms, de game Fort Knight of de rondleiding. En natuurlijk voor ‘De Terrasmazzel’: dagelijks wisselende aanbiedingen van onze activiteiten! Genoeg te doen dus, de keus is helemaal aan jullie!

Praktisch

Het Zomerfort is vanaf 1 juli 2020 geopend. Je kunt ons de hele zomer bezoeken van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds. Kijk voor meer informatie op de website van FORTtreffelijk.