Zaans Cultuur weekend

Het Zaans Cultuurweekend op 9 en 10 november 2019 geeft het startschot voor twee maanden extra aandacht voor de rijke cultuur in de Zaanstreek. Tijdens het Zaans Cultuur Weekend zijn er in de hele Zaanstreek tal van leuke activiteiten te doen.

Ook de Stichting Monet in Zaandam doet natuurlijk mee en organiseert in het weekend van 9 en 10 november de volgende festiviteiten:

Op zaterdag 9 november worden er gedichten voorgedragen tussen 15.30 en 16.00 uur door stadsdichter Ellis van Etten. Hier kunt u gratis naar luisteren en de gedichten worden in een boekje verkocht.

Op zondag 10 november is er een wandeling met Monetgids Joanne Zegers en de voorzitter van Stichting Monet in Zaandam, Dennis Straat. Vooraf is er koffie met natuurlijk ook wat lekkers. Tijdens de wandeling een duopresentatie. De gids vertelt het historische Monetverhaal en de voorzitter geeft een sneak preview over de toekomst van Monet in Zaandam. Na afloop is er glühwein of een andere warme drank. De wandeling start om 12.00 uur en duurt 1,5 uur.

Wandeling door Zaandam. Via Stichting Monet in Zaandam.

Er zijn twee varianten qua prijs:
– wandeling en koffie/lekkers/glühwein twee Monetboekjes en “een lidmaatschap vrienden van” voor €30.
– wandeling, koffie/lekkers/glühwein voor €20.

Verder kunt het hele weekend een eigen Monetje maken! Meer info op de website waar u zich ook gelijk kunt opgeven of mail naar info@monetinzaandam.nl