Winterkasteel

Bij het Muiderslot kun je het ├ęchte winterse leven op een kasteel van vroeger ervaren. De lichtjes branden, de chocomelk is warm en er is van alles te doen en beleven voor jong en oud. Kom je samen met ons de koude wintermaanden vieren?

Book 1 min

Overwinteren in een kasteel spreekt tot de verbeelding. Samen zitten rond het haardvuur, kaarsen aan en lekker warm. Dat de realiteit soms heel anders was, ontdek je tijdens Winterkasteel. Hoe kwamen mensen aan warmte, licht, water en voedsel? Dat ontdek je in het sfeervol ingerichte kasteel. In een audiotour hoor je het verhaal van de winters van vroeger.

In de Ridderzaal is er speciale aandacht voor winterse feesten en bijbehorende luxe spijzen. Er zijn ook veel leuke doe-activiteiten voor jong en oud. Speel ouderwetse spelletjes, luister naar winterse verhalen of muziek of doe mee aan workshops. We houden elkaar wel warm deze winter.

Praktische informatie

  • Het Winterkasteel is ook open op alle feestdagen
  • Voor speciale, winterse activiteiten tijdens het Winterkasteel kijk je binnenkort op de agenda.

Bij het Winterkasteel komt ook pop-up restaurant De Maaltuin op bezoek om een vorstelijk 5-gangendiner te serveren. Reserveer op tijd een tafeltje.

Bron: Muiderslot

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN