Watertaxi Hoorn: de leukste rondvaart boven Amsterdam

De Hoornse havens verkennen vanaf het water of een rondvaart maken langs de kustlijn van onze prachtige historische stad? Of gewoon een kort ritje over het water van de ene halte naar de andere halte in onze prachtige haven? Het kan allemaal met Watertaxi Hoorn!

Book 1 min

Omdat parkeren in de stad niet altijd zo makkelijk is hebben wij direct bij de verschillende parkeerlocaties handige opstapplekken voorzien van leuning en ‘luie trap’ gemaakt. Hiervandaan vaart u in 10 minuten naar het centrum of de oude haven.

Wij maken ook graag een rondvaart met u en uw gezelschap. De schipper vertelt u over de mooiste plekken van Hoorn waar we langs varen. Aan boord zijn standaard gekoelde drankjes aanwezig. Uitstappen kan op de halte van uw keuze.

Aangezien we onder enkele erg lage bruggen doorvaren varen we voornamelijk met open boten, zo kunt u het beste genieten van het uitzicht. Natuurlijk hebben we paraplu’s en dekens aan boord.

Met onze klassieke bakdekker uit 1933 verzorgen wij ook verschillende vaarten, het is mogelijk om naar Volendam, Edam, Enkhuizen, Marken en het Marker Wadden te varen op reservering.

Watertaxi voor de Hoornse hoofdtoren. Foto: Watertaxi Hoorn.

Geïnteresseerd in een tochtje met de Watertaxi, of heeft u bijzondere wensen in verband met een feestje, een verrassing die u voor iemand in petto heeft, een aparte locatie voor bruiloft foto’s of as verstrooiing van een geliefde?

Maak om te beginnen eens een tochtje door onze site en ontdek wie we zijn en wat we u allemaal kunnen bieden.

Wilt u liever zelf varen? Watertaxi Hoorn verhuurt ook een fluisterboot voor maximaal 8 opvarenden voor diegenen die liever zelf schipperen.

Voor vragen of boekingen kunt u ons mailen of bellen. Kijk voor meer informatie op de website van Watertaxi Hoorn. Welkom aan boord!

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN