Vleermuizensafari Fort bij Edam

Vleermuizen houden van forten. De eeuwenoude, robuuste gebouwen bieden de perfecte leefomgeving voor deze mysterieuze nachtbrakers. Jij kunt je op 17 of 24 september voor even onderdompelen in de wereld van deze behendige vliegers, tijdens de vleermuizensafari bij Fort bij Edam.

Vleermuizen houden van forten. De eeuwenoude, robuuste gebouwen bieden de perfecte leefomgeving voor deze mysterieuze nachtbrakers. Jij kunt je voor even onderdompelen in de wereld van deze behendige vliegers, tijdens de vleermuizensafari bij Fort bij Edam. Na een korte presentatie en uitleg neemt de boswachter van Staatsbosbeheer je, gewapend met een batdetector, mee naar de beste vleermuisplekken rond het fort. Onderweg hoor je alles over de dieren, hun omgeving en het fort. Zodat jij aan het eind als een echte vleermuiskenner de soorten kunt onderscheiden.

Praktisch

Data: 17 & 24 september 2021
Prijs: € 12.50
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Contact: Boswachter Inga Tessel via i.tessel@staatsbosbeheer.nl

Deze excursie wordt voor volwassenen op 17 september van 19:30 t/m 21:00  van en gezinnen met kinderen 24 september 19:00 t/m 20:30 aangeboden.

  • Voor volwassenen (17 sept) en gezinnen (24 sept)
  • Prijs: inclusief koffie/limonade en koek
  • Afstand: ongeveer 1 kilometer
  • Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan
  • Niet geschikt voor mindervaliden, want onverhard pad en in het donker
  • Honden niet toegestaan

 

Fortensafari’s

Deze safari maakt deel uit van een reeks safari’s die speciaal in het Ode aan het Landschap themajaar wordt gegeven. Al deze safari’s zijn of een grote plus op een bestaande excursie of (het merendeel) nieuw! Naar alle fortensafari’s

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.