Veerdienst Amsterdam naar Forteiland Pampus

Vanaf zaterdag 4 juli gaat de veerdienst van Amsterdam naar Pampus weer varen. Twee keer per dag, zes dagen per week, wordt Pampus aangedaan. Gedurende de zomervakantie (4 juli tot en met 16 augustus) is Pampus de enige bestemming. Het Muiderslot kon vanwege reorganisatie en coronaprotocollen geen uitsluitsel geven of er voldoende ruimte zou zijn voor ontvangsten per schip, dus die wordt deze zomer overgeslagen.

De veerdienst tussen Amsterdam en Pampus houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en de protocollen opgesteld door de branche. Omdat aan de hand van deze richtlijnen het aantal beschikbare plaatsen iets lager is dan normaal, is reserveren verplicht. Alle schippers, matrozen en vrijwilligers staan te trappelen om hun passie voor varen en de magische plek die Pampus is weer met bezoekers te mogen delen.

Ontdek de verborgen historie van de Stelling van Amsterdam op vakantie in eigen land, vier je uitgestelde feestje aan boord en op het eiland, streep een bezoek aan Pampus van je bucketlist, of ga voor de zoveelste keer mee omdat het zo’n heerlijk uitje is!

Programma

1e afvaart vertrek om 10:45, terug om 14:45, ca 2,75 uur verblijf op Pampus (di – zo)
2e afvaart vertrek om 12:45, terug om 16:45, ca 2,75 uur verblijf op Pampus (di – zo, niet op zaterdagen)
NB. De boot vertrekt stipt op het aangegeven tijdstip, dus zorg dat je ruim van te voren aanwezig bent!

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.veerdienstamsterdam.nl

Flevoland/Almere: op zaterdagen vaart de veerdienst om 12:45 vanuit Almere Marina Muiderzand naar Pampus. Voor informatie en reserveren: www.veerdienstalmere.nl