Van Praal Tot Prul in Museum Kennemerland

Soms hoor je het wel eens. Gekocht bij de kringloop. Dacht dat het niets voorstelde. Totdat een expert het zag. Museum Kennemerland organiseert een bijeenkomst, waarin mensen hun schatten kunnen laten bekijken. Net zoals in het populaire televisieprogramma 'Tussen Kunst en Kitsch', zullen er experts aanwezig zijn die uw objecten bekijken, dateren, taxeren en over de herkomst van de objecten kunnen vertellen.

Book 1 min

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 30 september 2023. Heeft u belangstelling? U kunt zich schriftelijk aanmelden via de website van Museum Kennemerland. De inschrijving opent op zaterdag 24 juni a.s. en sluit zodra het maximum aantal bezoekers is bereikt. 

De toegangsprijs voor het evenement bedraagt € 15,00 per persoon. Hiervoor kunt u twee objecten tonen aan onze experts. Bij de toegangsprijs inbegrepen is een kopje koffie of thee met iets lekkers te gebruiken bij Restaurant De Smaeckkamer, Westerhoutplein 6 (tegenover het museum). Het bezoekadres van het museum is: Museum Kennemerland, Westerhoutplein 1, Beverwijk.

Het museum verwacht grote belangstelling, net als in 2018, toen dit evenement voor de eerste keer werd gehouden. Dus: kijk vanaf 24 juni 2023 op de website en schrijf u in!

Bron: Museum Kennemerland

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN