Teekenschool in het Rijksmuseum

Vanaf 11 juli zijn er weer dagelijks programma's te volgen in het museum en de Teekenschool, uiteraard met inachtneming van de laatste richtlijnen van het RIVM. Met workshops, rondleidingen en tekenen in de tuin is er voor jong en oud weer een uitgebreid programma.

Vanaf september heeft het Rijksmuseum de intentie om ook weer volwaardige cursussen te organiseren in de Teekenschool. Voor zowel kinderen als volwassenen zullen er cursussen over tekenen, schilderen en andere ambachten worden gegeven. Dit is natuurlijk afhankelijk van regels van de overheid en het RIVM. De capaciteit is beperkt. Houd daarvoor de website van het Rijksmuseum in de gaten.

Bekijk hier het volledige zomerprogramma van de Teekenschool.

Zomerworkshops in de Teekenschool

In de zomermaanden zijn er dagelijkse workshop in de Teekenschool. Tekenen, etsen, blauwdruk en zelf verf maken het komt allemaal aan bod. Elke week is er een ander thema met een andere techniek. Ga creatief aan de slag!

Volwassenen: dagelijks van 13-16 | €30
Kinderen: dagelijks van 13:30-15:30 | €15

Buiten tekenen in de Tuin

Wat is er fijner dan buiten tekenen? Kom in de zomervakantie naar de tuin van het Rijksmuseum en schuif aan achter een van de schildersezels. Iedereen is welkom, van jong tot oud. In de les krijg je een korte instructie van een docent daarna mag je vrij aan de slag. Schrijf je in!

Dagelijks | 45 min | €5