Stoomlab in Cruquius Museum

Wil jij weten hoe een stoommachine werkt ? Doe dan mee aan een Stoomlab in Cruquius Museum. Daar kan je spelen met water, vuur en stoom. En leer je hoe de grote machine vroeger werkte. Op 29 en 30 april, op 1, 4, 5, 13 en 27 mei en op 10 en 24 juni.

Book 1 min

Praktisch

Per middag zijn er vier practica van 30 minuten. Per tijdslot is er is plaats voor acht kinderen tussen de 5 en 12 jaar en hun volwassen begeleiders. De machinist legt de werking van de stoommodellen uit. Hij staat in het midden van de groep. De kinderen  zitten op bankjes aan de werktafel, en kunnen zelf aan de slag met hulp van hun ouder of verzorger.
Wees op tijd voor het stoomlab, zie het gekochte tijdslot, en geef elkaar de ruimte rond het lab.

Sessie 1; 13.00 – 13.30 uur
Sessie 2; 13.30 – 14.00 uur
Sessie 3; 14.30 – 15.00 uur
Sessie 4; 15.00 – 15.30 uur

Hoe koop je stoompracticumkaartjes?

Klik hier voor kaartjes voor het Stoomlab. Koop per kind een stoomlabkaartje (entree museum + brandstofblokje lab) en een volwassen kaartje voor de begeleider. De stoomlabkaartjes geven toegang tot het stoomlab en tot het museum.

Is het gezelschap groter dan twee personen? Koop hier de extra toegangskaartjes. Het is aan te raden om vooraf kaartjes te kopen, dan weet je dat er plaats is. Het museum houdt twee kaartjes per ronde over voor losse bezoekertjes.

Bron: Haarlemmermeer de Cruquius

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN