Schuttersdag in het Vestingmuseum

Zondag 17 maart vindt er een wel heel bijzondere Schuttersdag plaats in het Nederlands Vestingmuseum in Naarden, als de kanonniers ondersteund worden door Saluut Batterij Amsterdam.

Lees volgende activiteit

Elke derde zondag van de maand is het Schuttersdag in het Nederlands Vestingmuseum. De kanonniers nemen je mee terug in de tijd en laten je de geschiedenis zelf ervaren. Aankomende Schuttersdag worden de kanonniers bijgestaan door Saluut Batterij Amsterdam en het belooft weer een mooi spektakel te worden!

De activiteiten starten om 13:00 uur met een gratis rondleiding. De rondleidingen eindigen om 14:00 uur op de Lage Flank van Bastion Turfpoort. Tussen 14:00 en 15:30 uur verzorgen de kanonniers demonstraties met het historisch vestinggeschut en laten zij de kanonnen bulderen.

Schuttersdag in het Vestingmuseum. Via de Facebookpagina van het Nederlands Vestingmuseum.

Praktisch

Voor Schuttersdagen gelden de normale entreeprijzen van het Nederlands Vestingmuseum, er wordt geen toeslag hiervoor berekend. U kunt de activiteiten bijwonen op vertoon van een geldig entreebewijs.

Bekijk voor meer informatie over prijzen en toegangstijden de website van het Nederlands Vestingmuseum of de Facebookpagina van het evenement.

Written by:

Other posts by

Oneindig Noord-Holland maakt verborgen verhalen zichtbaar samen met:

Bekijk het gehele partneroverzicht