Sail Den Helder

Dit jaar zal opnieuw Sail Den Helder, in combinatie met de Marinedagen, plaatsvinden. Het evenement is te bezoeken van 29 juni t/m 2 juli en... Oneindig Noord-Holland is er bij! De redactie zal er op zaterdag te vinden zijn met een uitdagende geschiedenisquiz, een prijsvraag, kinderactiviteiten en nog veel meer. Zien we je daar?

Book 1 min

Programma

Op woensdag 28 juni kan je alvast in de stemming komen op de pre-sails die in de kop van Noord-Holland worden georganiseerd. In de havens van Kolhorn, Oudeschild en Den Oever kan er alvast worden genoten van schepen en kleine activiteiten. Bij de Dukdalf op Willemsoord in Den Helder kan er om 19:00 worden genoten van de Taptoe.

Donderdag 29 juni is het dan eindelijk zo ver, alle schepen komen tijdens de Sail In naar de haven van Den Helder. Van 12:00 tot 16:00 kan je genieten van dit geweldige beeld. Naast de schepen is er genoeg entertainment in zowel de binnenstad als op het terrein zelf. Vanaf 12:00 is er muziek bij de GEM-STAGE en het schipperscafé. Vanaf 19:15 zal het SAIL ON STAGE podium ook officieel openen. De dag zal worden afgesloten met een te gekke lasershow.

Op vrijdag 30 juni zullen de Tall ships te bezoeken zijn voor publiek en vergeet vooral ook niet ons Varend Erfgoed te bekijken langs de Flaneerkade. Naast dat de podia weer een te gek programma hebben kan je vanaf 16:00 genieten van de Crew Parade door de binnenstad waar na afsluitend om 17:00 de Price Giving op het SAIL ON STAGE podium zal plaatsvinden.

Zaterdag 1 juli zijn de Tall ships voor het publiek weer open en kan er wederom worden genoten van muziek op alle podia en de binnenstad.

Zondag 2 juli kan er tot 17:00 worden genoten van de artiesten. Vanaf 16:00 moet je klaar zitten op de Helderse dijk om te genieten van de Sail Out.

Kijk op de website van Sail Den Helder voor meer informatie.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN