Rondleiding Hoorn met stadsgids

Als u Hoorn echt wilt leren kennen, boek dan een stadswandeling of rondleiding langs de historische bezienswaardigheden. Local Guide Hoorn laat u kennismaken met de verborgen parels en de verhalen van Hoorn, een monument van de 17de eeuw!

Book 1 min

Hoorn is een historische havenstad gelegen aan het Markermeer, en was in de 17de eeuw een belangrijke VOC-stad. Tegenwoordig heeft Hoorn iets meer dan 74.000 inwoners. In het historische centrum van Hoorn zijn 369 rijksmonumenten te bewonderen die een rondleiding zeer de moeite waard maken.

Foto: Local Guide Hoorn.

Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam is Hoorn de perfecte bestemming voor een stadswandeling of rondleiding met gids. Het centrale plein en het schilderachtige havengebied zijn een ‘must see’. Als u Hoorn echt wilt leren kennen, boek dan een rondleiding! Local Guide Hoorn organiseert diverse thematische stadswandelingen, leuk en leerzaam voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Een rondleiding wordt afgestemd op uw wensen en duurt ca. 1,5 uur.

Foto: Local Guide Hoorn.

Voor inspiratie en een overzicht van verschillende rondleidingen, klik hier. Alle praktische informatie over een rondleiding of stadswandeling is hier te vinden.

Kijk voor meer informatie op de website van Local Guide Hoorn.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN