Reuvensdagen 2019

Als enig algemeen wetenschappelijk archeologisch congres in Nederland brengen de Reuvensdagen archeologen uit alle geledingen en specialismen samen. Het congres is vernoemd naar Caspar Jacob Christiaan Reuvens (1793 - 1835), de eerste hoogleraar archeologie ter wereld.

De 49e editie van de Reuvensdagen brengt ons op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 naar Apeldoorn. Hier wordt kennis over archeologisch erfgoed gedeeld en een platform geboden aan personen en instellingen die actief zijn in het archeologisch veld.

Het congres vindt plaats in Theater Orpheus. De locatie voor de donderdagborrel is cultuurhuis CODA. Voor de Reuvensnacht 2019 is de keuze gevallen op Artcafé SamSam. De excursies op zaterdag beginnen bij het prehistorisch dorp Haps in Stadspark Berg & Bos. Dit is een gereconstrueerde ijzertijd-nederzetting.

De foyer van de Reuvensdagen 2018 in Vlaardingen. Via Reuvensdagen.

De Reuvensdagen bestaan uit een congres met een gevarieerd programma en een informatiemarkt, waarop bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan het archeologische veld. Kijk voor het volledige programma en de tarieven voor inschrijving op de website van de Reuvensdagen.