Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Open Monumentendag: ONH in Paviljoen Welgelegen

14-09-2024

Tijdens Open Monumentendag op zaterdag 14 september is de redactie van Oneindig Noord-Holland te vinden in het Provinciehuis van Noord-Holland. Bezoekers kunnen meedoen aan een spannende geschiedenisquiz over Lodewijk Napoleon, Paviljoen Welgelegen verkennen of de redactieleden het hemd van het lijf vragen over de geschiedenis van Noord-Holland. Dit doet de redactie natuurlijk geheel in stijl, in Napoleontische kleding!

ONH in Paviljoen Welgelegen

Wandel door de prachtige vertrekken, bewonder de muzieksalon en bezoek de stand van Oneindig Noord-Holland. De redactie staat hier klaar om alles te vertellen over dit online platform, waarop een grote verzameling historische verhalen, nieuwsartikelen, erfgoedactiviteiten en video’s te vinden is. Ook kun je je historische kennis over Lodewijk Napoleon testen in een geschiedenisquiz, deelnemen aan een prijsvraag en met het hele gezin historische spelletjes spelen.

Paviljoen Welgelegen is tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 14 september van 11-17 en op zondag 15 september van 12-17 uur geopend. De redactie van Oneindig Noord-Holland is er op zaterdag te vinden. Kom je ook een kijkje nemen? Dan zien we je daar!

Kijk hier voor meer informatie over Open Monumentendag 2024. Informatie over het paviljoen is hier te vinden.

Over ONH on Tour

Ook dit jaar trekt de redactie van Oneindig Noord-Holland de provincie in. In 2024 bezoeken we Naarden, Muiden en Haarlem om alle Noord-Hollanders te laten kennismaken met de geschiedenis van hun provincie. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar en beleef onze avonturen mee!

Weet u een evenement waar Oneindig Noord-Holland écht niet mag ontbreken? Tip de redactie dan via redactie@onh.nl.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.