Open Huis bij de Historische Vereniging Alkmaar

Wilt u meer weten over de Historische Vereniging Alkmaar en over de geschiedenis van de stad? U bent van harte welkom tijdens de Open Huis-dagen. Deze zijn doorgaans elke tweede zaterdag van de maand & vinden plaats bij ons kantoor in de Nassaulaan.

Book 1 min

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, nemen we de draad van het Open Huis weer op. Op iedere tweede zaterdag van de maand kunt u ons kantoor op de Nassaulaan 43 tussen 10.00 uur en 13.00 uur bezoeken als u op zoek bent naar informatie over de historie van Alkmaar.

Mogelijk kunnen wij uw vragen beantwoorden over de geschiedenis van Alkmaar. Het kan ook zijn dat u juist óns iets interessants wilt laten zien of vertellen dat te maken heeft met de historie van Alkmaar. Of misschien wilt u alleen even langskomen om een praatje te maken, een kop koffie te drinken en bent u algemeen geïnteresseerd in het doen en laten van de Historische Vereniging Alkmaar.

Foto: Historische Vereniging Alkmaar.

Praktisch

Iedere tweede zaterdag van de maand, van 10.00-13.00 uur bij de Historische Vereniging Alkmaar aan de Nassaulaan 43 in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op de website van de HVA.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN