Oorlogstentoonstelling in de Grote Kerk Beverwijk

In het kader van 75 jaar bevrijding heeft de Grote Kerk Beverwijk een tentoonstelling samengesteld over de Europese oorlogen van de twintigste eeuw. De expositie zal op 7 april te zien zijn.

Op dinsdag 7 april zal in de Grote Kerk Beverwijk een tentoonstelling te zien zijn in het kader van de herdenkingen van 75 jaar bevrijding en van de Lijdensweek. De tentoonstelling is samen gesteld door Jan van der Linden, Joep Frerichs en Bert Kisjes. Deze tentoonstelling laat de oorlogen zien die in de twintigste eeuw zijn gevoerd en waarbij Europese landen een rol speelden. De makers van de tentoonstelling laten zien dat de Tweede Wereldoorlog niet op zichzelf staat, maar dat er iets aan vooraf gaat en dat er iets op volgt. De samenstellers hebben in de twintigste eeuw bijna 30 oorlogen opgespoord.

Teun-Jan Tabak is als voorzitter van het Beverwijkse 4-5 mei comité gevraagd om de tentoonstelling te openen. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Praktisch

De Grote Kerk Beverwijk bevindt zich aan de Kerkstraat 37a te Beverwijk. Kijk voor meer informatie op de website van de kerk, word ‘tientjes-lid’ of stuur een e-mail naar grotekerkbeverwijk@gmail.com.