Nieuwe expositie in provinciehuis: On-bepaald

De nieuwe Dreefexpositie ‘On-bepaald’ is van 8 oktober t/m 24 december 2021 te zien in Paviljoen Welgelegen in Haarlem. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.

‘On-bepaald’ is samengesteld in het kader van de Kunstlijn 2021 door gast-curator Marianne Lammersen. De tentoonstelling toont beelden, installaties, tekeningen, schilderijen en tekst van Demi Balthus, Ronald Boom, Helen Frik, Giovanni Giaretta, Cathelijn van Goor, Simone de Groot, Esther Jiskoot en Marianne Lammersen.

De werken zijn van kunstenaars die in hun werk tegen de herkenbare realiteit aanleunen, hier vormen en concepten aan ontlenen, maar vervolgens wegbreken van de verwachting.

Ronald Boom, Crowdsourced 1, Cactus, Panter, Subsidie, 2021, Acryl en houtskool op canvas

Open

De expositie is vanaf 8 oktober t/m 24 december 2021 te bezichtigen van 9.00 uur tot 17.00 uur in het provinciehuis (Paviljoen Welgelegen), Dreef 3, Haarlem. Tijdens het Kunstlijnweekend, 6 en 7 november, is de tentoonstelling geopend op zaterdag en zondag, van 11.00 uur. tot 17.00 uur.

Dreefexposities

In de reeks ‘Dreefexposities’ wordt onder andere aandacht besteed aan werk van Noord-Hollandse kunstenaars en de kunstcollectie van de provincie Noord-Holland. Bovendien is er jaarlijks een expositie te zien in het kader van de nieuwe serie ‘Provincie op bezoek’. In het provinciehuis is ook doorlopend een expositie te zien over de geschiedenis van het gebouw.

Helen Frik, Difficult Jampot, 2016, Zoutglazuur steengoed, lint.

Bron: Provincie Noord-Holland

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.